tiistai 11. elokuuta 2009

Tässä vaiheessa on syytä antaa tukensa ensimmäiselle tuomiota julkisesti paheksuneelle kansallismieliselle ajattelijalle eli Jussi Halla-aholle

Tässä vaiheessa on syytä antaa tukensa ensimmäiselle Seppo Lehdon kyseenalaista Tampereen käräjäoikeuden noitatuomioon verrattavaa 30.5.2008 kanankiihotus eli kansankiihotus, jumalanpilkka eli muslimien uskonrauha-, ymv tuomiota julkisesti paheksuneelle kansallismieliselle ajattelijalle eli Jussi Halla-aholle, joka joutui kritiikkinsä takia paheksuttavan ja kummeksuttavan syyteryöpyn kohteeksi, sekä ilkeämielisen huhukampanjan kohteeksi.

Jussi Halla-ahoa vastaan on ns. ”oikeudenkäynti” oheiseen Scriptassa
http://www.halla-aho.com/scripta/kotiinpaluu.html kirjoittamaansa tapaan:

”Oikeudenkäyntiini liittyen on tullut edelleen paljon kyselyitä. Istunto on Helsingin käräjäoikeudessa 25.8. klo 9.00. Istunnossa ei käsitellä homojen päähänampumisia tai vihreiden naisten raiskaamisia. Olen syytteessä, koska kysyin kirjoituksessa ”Muutama täky Illmanin Mikalle”, miksi on luvallista väittää sanomalehden pääkirjoituksessa humalassa tappamista ”suomalaisten kansalliseksi, ehkä jopa geneettiseksi erityispiirteeksi”, mutta luvatonta arvella blogissa ohikulkijoiden ryöstämistä ja verovaroilla loisimista ”somalien kansalliseksi, ehkä jopa geneettiseksi erityispiirteeksi”.”

Joten ilmeisesti käymme osoittamalla tukemme ja menemme lukuisasti ko. noitakäräjille Helsingin käräjäoikeuteen 25.8. klo 9.00 mikäli vain elämäntilanteemme sallii.

Antakaamme julkisesti läsnäolollamme tukeamme Jussi Halla-aholle, sekä ottakaamme tämä valtionsyyttäjälaitoksen pelleilyfarssi esiin koko naurettavuudessaan.

http://jameshirvisaari.blogit.uusisuomi.fi/2009/07/22/oikeusmurha-%E2%80%93-kansantaiteilija-vankilaan/

Seppo Lehto
Tampere

PS: Suomalaisista on tehty noitia ja uusia inkvisitaattoreitamme ovat ne joiden pitäisi suojella meitä pahalta ja mielivallalta

Keskaria teille Irwin Goodmanin laulun sanoin: "Terveisiä perseestä yhteiskunnan luteet"

Paluu viimeisimpiin:

http://suvaitsematon-suomi.blogspot.com/


---------------------------------------------------------------------------